Hejsan Matilda & Sony Music!
OJ vad glad jag blev när jag hörde av min lärare Olof att jag har chans att ha praktik hos er nu till hösten! Jag ser detta som en stor möjlighet att få utforska en bransch som jag länge varit väldigt nyfiken på. 
Jag har alltid haft ett intresse för både musik & fotografi. Redan under mina högstadieår var musiken till stor hjälp för att få nya ideér till visuella projekt. Än idag spelar musiken en viktig roll i både mitt liv och mitt kreativa skapande. De erfarenheter jag hittills har samlat på mig av att arbeta med artister har varit väldigt givande och inspirerande. Jag älskar varje steg av processen, från idéfasen till att få visa allmänheten det färdiga materialet. Detta är absolut något jag vill jobba med i framtiden.
Jag jobbar som absolut bäst med människor runt omkring mig. Under tiden på fotoskolan STHLM har jag aldrig tvekat att lämna hemmakontoret för fotoskolans lokaler. Att driva kreativa projekt både självständigt och i grupp är jag van vid och går alltid in helhjärtat i det jag gör. Jag är tekniskt kunnig och behärskar Adobes program samt Capture one. Jag sitter gärna med retusch-arbete då jag ser det som en betydande del i den kreativa processen. 
Under tiden hos er tar jag mer än gärna på mig projekt! Jag är peppad på att se vad denna månaden har att ge och kommer verkligen att ta vara på tiden. Hoppas också på att detta kan leda till fler samarbeten i framtiden. 
Nedan följer lite material från projekt jag skapat under senaste tiden! 
Vi hörs! 
//Hanna Sörqvist
LILLA FRÖKEN:
Under våren 2021 fick jag testa på att arbeta tillsammans med musiker som till hösten skulle släppa musik. Camilla, eller "Lilla fröken" som hon som artist kallas var en av dom. Jag förstod tidigt hut mycket detta albumsläpp betydde för henne och vilket budskap hon ville få fram. Jag fick lyssna på låtarna och höra backstoryn bakom artistnamnet. Hela EP:n handlar om att leva med patriarkala nitlotter, förtryck och våld och hur viktigt det är att backa varandra. Vi började spåna och jag skapade en idé och ett treatment som jag ville skulle lyfta hennes budskap ännu mer. 
Jag jobbade endast med fast ljus under denna plåtningen och kombinerade rörligt och stillbild. Det var minst sagt en utmaning men otroligt roligt!
WHYLEMIN:
En del av samma projekt som "Lilla fröken". Här handlade det om att få fram en känslan av att bli lämnad. Vi tog fram några värdeord tillsammans att utgå ifrån: intimitet, integritet, ifrågasättande, ilska, uppgivenhet, orättvisa. Vi valde en location som betydde mycket för henne och försökte hitta uttryck tillsammans som matchade värdeorden.  Mittenbilden kommer bli hennes singel-omslag till låten hon släpper i början på nästa år. 
LIVEMUSIK:
Något av det absolut häftigaste att plåta. 
Spelningar har alltid varit en höjdpunkt i mitt liv, har så länge jag kan minnas alltid haft en spelning att se fram emot! 
RÖRLIGT:
Kommersiell video för Balettakademien
Back to Top