Braid

Utrustning: Nikon D610 AF-S NIKKOR 50 mm f/1,4 Nikon SB-910
Modell: Moa 
 

We keep this love in a photograph

Utrustning: Nikon D610 AF-S NIKKOR 50 mm f/1,4 Nikon SB-910 photoshop
 
Multiply är helt seriöst välrdens bästa album och Ed världens bästa arist. I alla fall enligt miig. Därför redigerade jag denna bilden rellaterat till dessa två underbara sakerna. Titeln säger allt, "we keep this love in a photograph". Denna bilden bär med sig så mycket kärlek från mig.
 
 

I'll do anything for you to see you smile ~Eminem

Utrustning: Nikon D610 AF-S NIKKOR 50 mm f/1,4 Nikon SB-910
 
Testade på lite självporträtt igår.. typ första gången jag fotar självporträtt.. Fick inpiration från en annan blogg som jag sett fotat med tidningspapper som bakgrund så jag tänkte varför inte? Så igår satt jag alltså några timmar och sysslade med detta. Haha, så vad tycker ni? Ge mig lite feedback. 
 
 

Vänner är bra dom!

 
Vänner kan vara något av det bästa som finns! Verkligen! Jag har många fina vänner som jag verkligen älskar över allt annat. Och de på bilderna är bara några av de. Snart ska ju jag och många av mina vänner börja på gymnasiet.. Sjukt läskigt och framför allt ganska fundersamt och tankeväckande. Många av just mina kompisar går i min klass, jag träffar dom varje dag, jag är i samma skolångest som dom, jag ser dom varje dag och många skolminnen skapas. Men om ungefär ett halvår kommer det just det förändras. Flera peroner säger till mig att många vänner från högstadiet kommer man tappa kontakten med. Men det ska jag verkligen se till att inte göra. Mitt nyårslöfte för iår (och många år framöver) är faktiskt att inte tappa kontakten med dom jag verkligen älskar och mår bra med. Folk kan förändras men riktiga vänner stannar, och det vet jag att dom är. 
Det kommer såklart välkomnas nya personer i mitt liv som kommer betyda mycket för mig, men jag är väldigt envis och står fast vid att kontakten ska behållas med vänner jag har nu. Så om ni läser detta, jag tycker om er väldigt mycket och hoppas ni känner likadant som jag. 
 
Kram 

Nya skor

Utrustning: Nikon D610 AF-S NIKKOR 50 mm f/1,4 Nikon SB-910
 
Äntligen hittar man ettt par skor man själv gillar. Det har sökts i flera veckor efter ett par någulunda varma och snygga skor. Och äntligen hittade jag ett par som passar mig bra! Tack till Luleå säger jag bara. 
 
 

4 december

Utrustning: Nikon D610 AF-S NIKKOR 50 mm f/1,4 Nikon SB-910
 
Idag är det -6°c här i luleå. Idag blev det både längdskidor och grillning utomhus. En riktigt mysig dag må jag säga! 
 
 

Alla i en

                                                                      
Efter lite fix i photoshop fick jag till en ganska så snygg bild med alla mina fyrverkeribilder i från nyår. 
Orginalbilderna ser ni som små miniatyrer under den stora bilden. 
 
Hoppas ni njuter av lovet! 
 
 
 

white lips, pale face, breathing in snowflakes

Utrustning: Nikon D610 AF-S NIKKOR 50 mm f/1,4 Nikon SB-910
 
Efter 18 timmar i tåg är vi äntligen framme i Luleå! Vi möts såklart av massvis med snö och två glada kusiner. Här stannar vi tills på tisdag och idag har det varit pulkåkning och god mat. Imorgon blir det nog shopping! 
 
 

Börja blogga 2015? Gott nytt år!

Idag är det 1:e Januari och jag har precis haft en ganska lång bloggpaus. Så vad tycker ni? Ska jag börja blogga igen nu udner 2015? 
 
Så gott nytt år!!
 
Hadeee