~Jag vet inte hur jag ska andas utan dig~

Nikon D610 / AF-S Micro 40mm 1:2.8 G
 
 

Roses are red

Nikon D610 / AF-S NIKKOR 50 mm f/1,4
 

Zara Larsson - mix megapol

 
Nikon D80 / AF-S 55-300mm 1:4.5-5.6G ED
 
För några veckor sedan var jag och några kompisar på Mix megapols sommarkalas på liseberg. Det var ett antal artister där på besök och en av dom var Zara Larsson. Hon framförde två låtar varav en av dom var hennes nya singel. Jag tycker i alla fall hon är väligt bra. 
 
Tjing 
 
 

Tumblr inspiration

Du kan följa mig på tumbr om du klickar hääär eller på bilden. 
 
 

Finfin kväll med kompisar

Hej fina ni! Har varit en jätte mysig eftermiddag med kompisar, har tyvärr inte med mig datorn så det blir inget bra inlägg idag. Hoppas ni kan förstå.. I alla fall, ville bara säga att jag håller fast vid mitt "ett-inlägg-om-dagen-löfte" så här kommer dagens halv slappa inlägg :)) 

Kram

Normal is boring.. be yourself

Nikon D610 / AF-S NIKKOR 50 mm f/1,4
 
Fina WK! 
 

Mycket i huvudet

 
Verkligen såååå mycket håller på just nu, skolan har bokstavligt talat 100 läxor + prov, jag har skoltidningen som jag ska fota till, en blogg som såklart ska uppdateras och massa andra saker som dyker upp. Så stressad.. Men det hindrar inte mig för att sluta med saker jag tycker är kul. Ska bara försöka hålla mig på benen så lägger sig nog snart stressen. Det ni dock kommer märka är att det kommer ganska sena blogguppdateringar. Det är oftast på kvällen jag har tid att blogga. 
 
 

Splach

Nikon D610 / AF-S NIKKOR 50 mm f/1,4
 
 

Life of the party #1

Nikon D610 / AF-S NIKKOR 50 mm f/1,4
Modell: Tova Johansson
 
Kolla även behind the scenes:
 
 

sötare än socker

Nikon D610 / AF-S NIKKOR 50 mm f/1,4
Sagas söta hund Stella ⬆︎
 
 

Fint häng på en äng

Nikon D610 / AF-S NIKKOR 50 mm f/1,4
 

Udda växt

Nikon D610 / AF-S NIKKOR 50 mm f/1,4
 
Mamma och hennes växter.. man vet inte riktigt vad man kommer stöta på här hemma. Denna har vi haft ett tag och här om dagen köppte hon en jätte konstig köttätande växt.. inte en sådan vanlig med "taggmunnar" utan en avlång.. haha, får nog lägga upp en bild på den så ni förstår. Men de hinner jag inte nu. Idag har jag nämligen studiedag och jag ska iväg till stan med mina kompisar, bussen går om en kvart. Måste skynda mig nu. Men ha de bäst sålänge!
 
 
 

Eye

 

Solnedgång genom bilrutan

Utrustning: Nikon D610 / AF-S NIKKOR 50 mm f/1,4
 
I helgen när vi var framme i hamburgsund möttes vi av en underbar solnedgång. Bilden är tagen genom bilrutan så det är därför de är en ful kant både uppe och nere på bilden. Men jag valde ändå att fortfarande ha kvar dom, annars tycker jag nog bilden hade blivit lite för avlång. 
 
 

Spex -2014

 
Hej! 
Tänkte skriva en liten kvällsuppdatering.. paniken som uppstår när man kommer på att man inte har bloggat... 
I alla fall, igår hade vi spex, efter spexbilden var tagen fick jag och mina andra kompisar in till fotografen och frågade om han kudne ta en bild på bara oss.. och här blev resultatet :))
 
Kram
 
 

Älskade Wilma

 
Helgen har jag spenderat i Hamburgsund med bästa tjejen. Vi har haft de jätte mysigt och vi har såklat fotat en del. 
Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag! 
 
Kram
 

Nu ska här läsas

Utrustning: Nikon D610 / AF-S NIKKOR 50 mm f/1,4
 
Denna boken fick jag på min födelsedag i somras, många av er känner säkert igen den. Det är "The fault in our stars" eller som den heter på svenska "förr eller senare exploderar jag". Ska alltså ta en sjukt stor utmaning och läsa boken på engelska. Vi får väll se hur detta går. 
Jag har sett filmen ett antal gånger och gråtit lika mycket varje gång. Jag en verkligen en sådan som gråter så sjukt lätt till filmer. Grät t.ex till spiderman här om dagen... 
 
 

Lördag

Utrustning: Nikon D610 / AF-S NIKKOR 50 mm f/1,4
Foto: Jag, Hanna Sörqvist
 
Äntligen helg.. det behöver verkligen en sådan som jag. Denna veckan har varit så himla stressig, allt bara snurrar runt i mitt huvud just nu. Alla läxor hit och dit och allt bara trasslar ihop sig. Det kan bero på att jag har för mycket press på mig själv både i skolan och med bloggen. Men det kommer nog tids nog jämna ut sig.
Nu är jag i hamburgsund hos min farmor och idag ska jag träffa underbara Wilma här. Vi kommer nog säkert fota en del och bara umgås efterssom vi inte har träffats på länge nu.
 
Kram
 
 

Lite motljus och en fin tjej!

Utrustning: Nikon D610 / AF-S NIKKOR 50 mm f/1,4
Modell: Moa Starkenberg
 
 

Skärpning

 
Har varit väldigt dålig på att blogga på sistonde måste jag säga. Skolan har varit mycket tuffare än vad jag trodde den skulle vara. 
Just i denna stund har jag satt upp ett mål. Jag SKA nu under en tid frammåt blogga en gång om dagen. 
 
puss o kram

Dagg

Utrustning: Nikon D610 / AF-S NIKKOR 50 mm f/1,4
 
Tidig morgon när jag hade brottom till skolan fick jag syn på ett daggit spindelnät i häcken utanför vårat hur. Kände mig tvungen att knäppa några bilder. Här är den bästa bilden jag fick i all hast.