Seg vecka

 
Denna veckan har verkligen varit riktigt jobbig. Mycket stressigt i skolan och en stor förkylning är ingen bra kombination. Därför har inte bloggen uppdaterats så mycket som jag hoppades på. Men hoppas ni hänger kvar ändå. Men ni får ha de bra sålänge!
 
 

Kommentarer
Postat av: Tips????

Hej!
Du verkar ha koll gällande foto...
Vilken kamera skulle du rekommendera för en nybörjare som vill kunna ta bra foton utan att bära med sig hur mycket utrustning som helst när man skall i väg?!
Jag vill kunna ta foton på omgivningen inte porträtt!!!

Tack på förhand och en en gång fantastiska bilder! XD

Svar: Hej!Är det systemkamera du är ute efter? I så fall skulle jag nog rekommendera en kamera med bra autoläge och kanske möjligtvis en guide på. Nikon d3200 skulle nog varit ett smart val. Har en kompis som har en sådan och den har varit bra för henne som själv är nybörjare.
Det är själva kameran men objektiv är sedan en annan sak. Om du vill fota omgivning och inte porträtt ska du kolla på bra objektiv för det. Leta runt lite på nätet och läs om olika objektiv som är bra för just naturfotografering. Eftersom jag mest håller på det porträttfoto så vet jag inte jätte mycket om objektiv som är bra för naturfotografer.

Tack! Lycka till med fotandet :)
hannasfoton.se

2014-12-27 @ 20:40:36

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback